Gästbloggar på lasaochskriva
Idag gästbloggar jag för Gabrielle lasaochskriva.com
29 juli, 2015
hur enklaknep startade
enklaknep startade 2011 med en trogen läsare
30 juli, 2015

Balans är inte något som bara händer

balans är inte något som bara händer

Idag skriver jag ett gästinlägg på min nära vän Martinas blogg, vill du hoppa in där klickar du här. Det är helt galet vad våra hjärnor måste arbetat varje dag, gå genom all information som vi stöter på runtom oss. Vi matas med, gör si gör så och du kommer bli lycklig. För allt handlar om att bli lycklig och framgångsrik?

balans är inte något som bara händer

Not too much, not too little. Just right.

–        Lagom.

Hitta balansen är inte storartat utan att hitta ”just right” för dig. Ingen annan, kan eller har förutsättningarna att fixa balans för dig. För mig är den enda metoden som har funkat för att hitta balans är att vakna. Att sluta tolka in alla andras blicka och vad de kanske kan tänka på och fokusera på mig själv. Vad gör jag för att jag ska få balans? Nej du är inte egocentrisk om du fokuserar på din balans (det trodde jag i början). Att fokusera på sig själv kan kännas lite smutsig och du kommer att misslyckas flera gånger. Det är för att vi alla bombaderas av hur vi ska tänka, på ett speciellt sätt för att uppnå lycka. För att uppnå lycka måste vi först lista ut hur vår personliga lycka ser ut.

Jag misslyckas lite då och då att hålla balansen, glömmer av att lyssna på sig själv är verkligen en specialitet. Det är inte hela världen att misslyckas, det krävs många försök.

Det är så fantastiskt skumt att genom att koncentrerar dig på din balans, signaler och hur du känner, blir du mer öppen emot andra. Mer empatisk.

Vill du diskutera vidare det här med balans eller något annat, gilla min Facebook sida för fler exklusiva diskussioner, bilder och mycket mer.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *