absoluta sommar måsten!
Absoluta sommar måsten, tips på vad du kan skriva om
11 juli, 2015
Att skapa en äkta blogg
Hur vi kan skapa en mer äkta blogg eller hemsida
13 juli, 2015

Att slippa leta ihjäl sig

Tiden är kort och du behöver hittat de där hörlurarna, mobilen eller nycklarna. Det är verkligen skit jobbigt när stressen gör sig påmind och du vill eller kan inte lämna hemmet utan just denna saken. Det finns många prylar som du kan köpa för att lokalisera vart du har olika saker, men det finns ett sätt som verkligen har hjälpt mig.

sluta leta ihjäl sg

Det är ingen vetenskap vi har snackat om detta innan på bloggen, vill du läsa mer om organisera så kolla in detta inlägget eller detta för en checklista som du kan ladda ner. För att slippa leta ihjäl sig så måste du göra lite förarbete. Det är riktigt enkelt men kan vara svårt att börja med. Att skapa en dedikerad yta för varje sak som du har. För att slippa leta ihjäl sig behöver du skapa ett hem åt den saken. När du har valt en plats som du är nöjd med är det lättare att fortsätta att lägga tillbaka samma sak på samma plats. Det tar mindre energi att lägga tillbaka något på sin plats än att leta upp en ny plats varje gång som du behöver stuva undan något.

Svaret är enkelt det är bara det att faktiskt driva igenom det där med att hitta ett hem åt varje sak. Det tar tid i början och det kan mycket väl vara så att du måste rensa en del innan du kan börja organisera ditt hem. Har du dedikerade platser eller hem åt dina saker? Eller lägger du dom där de får plats för stunden? Har du tips på hur vi alla kan få ett bättre organiserat hem eller arbetsplats? lämna en kommentar!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *