Lögner
Att bli anklagad för att ljuga av en lögnare
28 oktober, 2015
Lögnerna bakom marknadsföring
Lögnerna bakom marknadsföring
2 november, 2015

Att säga vad man tycker bra eller dåligt?

Att säga vad man tycker bra eller dåligt-

Det finns många på sociala medier som profilerar sig med att de säger vad det tycker. Vilket kan vara fruktansvärt, för att tyckande väger inte så mycket i det stora hela. Tyckande kan ändras från dag till dag. Tyckande kan ändras i olika stadier i livet. Vilket leder till varför ska vi skylta med vårt tyckande? Om det hela tiden ändras. 

Att säga vad man tycker bra eller dåligt-

Vad vi tycker om mode, eller politiska åsikter ändras under tiden som vi växer. Att gå in med inställningen jag säger vad jag tycker kan ibland gör illa människor då ditt tyckande sätt i fokus och inte vad du vill få ut av att tycka på ett visst sätt. För vill du verkligen bara få ur dig ditt tyckande utan att påverka? För att bara tycka något utan ett syfte är ju inte värt något. Inte något alls om vi ska vara ärliga.

Det är lätt att slänga ur sig sitt tyckande, hela Twitter är full av det. Det är verkligen ingen utmaning att bara tycka till höger och vänster, oavsett vad det gäller för ämne. Utmaningen är att inspirera andra till förändring, utveckling och problemlösning. Varför skulle vi vilja profilera oss som att jag säger vad jag tycker med tanke på hur lite värde det verkligen har. Det enda du säger är att du tycker mycket (gnäller), men känner inte att du vill eller kan göra något åt det som stör dig.

Låt oss vara ärliga. Har du någon gång träffat en sån här person som profilerar sig med att inte vara rädd för att säga vad den tycker, där tyckandet är beröm eller där tyckandet är om positiv saker? Som inspirerar dig eller kickar igång dig att börja förändra saker i ditt liv? Tyckande glöms bort imorgon men välformad inspiration kan gå hur lång som helst! Var inte en människa som bara tycker, utan en som vill inspirera och smitta andra med din briljanta personlighet!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *