15 september, 2017

Att läsa många böcker är det bästa jag gjort

Detta är ett sponsrat inlägg! 

Mängder av böcker passerar framför mig under året, de flesta jag läser är på engelska. Vilket har lett till att min dyslexi har fått fatt på det svenska språket. Vilket tur jag hade att ”allt det du måste” hittade hem i min brevlåda. En gener som jag inte brukar läsa, men av lite förvåning kan detta vara en gener som inte alls var som jag föreställt mig den. Den var bättre!

Allt det du måste - Sylvia Lidén Nordlund

Sylvia Lidén Nordlund skriver om Mia. En persons tankar, konversationer som vi får följa även in i det mest intima och sårbara situationer. Det är som om man känner igen sig i boken lite då och då (även om jag är yngre än huvudkaraktären). Som att komma tillbaka till till ett ställe som har gjort en illa. Konflikter som fått en ”lösning” men pressen finns ändå kvar. Tankarna och stressen som man går och bär på när man är på den platsen. Det var som ett hugg i magen och en känsla som jag tror allt för många går igenom. Att vara på en plats som man älskar men ändå mår dåligt av på grund av historiken man har med personer där. Jag vill inte avslöja så mycket av boken då jag tycker att du ska läsa den.

Allt det du måste - Sylvia Lidén Nordlund

Allt det du måste

För det gav verkligen en funderare på vad göra man med sitt liv. Min värsta mardröm är att fastna i mitten av livet och ha passionen för jobbet men en kollega som motarbetar mig. Och även om man har det struligt kan man alltid ta ett aktivt beslut att göra skillnad i sitt liv, som att läsa den där boken eller gå en kurs i något.

Slutligen

En bok för mig om att fastna och komma igen. Att äntligen ta till sig det där modet, OMG. Nu ska jag titta igenom allt det jag måste för att shit vilken stark bok.

Vill du läsa mer?!

2 nya sidor på enklaknep

2 nya sidor på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på...

2 Kommentarer

 1. Sofia Werlin - mammaliv & hälsoliv

  Bra tips ❤

  Svara
  • Johanna

   ❤️❤️❤️

   Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Att läsa många böcker | sylvialidennordlund.se - […] För några månader sedan när min bok nyss kommit ut blev jag kontaktad av Johanna som så väldigt gärna…

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

GåvaInstagram Checklista

Få kontroll över ditt Instagram konto. Missa inte dom små detaljerna som ger ett starkt intryck på dina kunder. Börja prenumererar på mitt hemliga brev  så får du den direkt i din inkorg strax.

0