Att läsa många böcker är det bästa jag gjort2 min läsning

Detta är ett sponsrat inlägg! 

Mängder av böcker passerar framför mig under året, de flesta jag läser är på engelska. Vilket har lett till att min dyslexi har fått fatt på det svenska språket. Vilket tur jag hade att “allt det du måste” hittade hem i min brevlåda. En gener som jag inte brukar läsa, men av lite förvåning kan detta vara en gener som inte alls var som jag föreställt mig den. Den var bättre!

Allt det du måste - Sylvia Lidén Nordlund

Sylvia Lidén Nordlund skriver om Mia. En persons tankar, konversationer som vi får följa även in i det mest intima och sårbara situationer. Det är som om man känner igen sig i boken lite då och då (även om jag är yngre än huvudkaraktären). Som att komma tillbaka till till ett ställe som har gjort en illa. Konflikter som fått en “lösning” men pressen finns ändå kvar. Tankarna och stressen som man går och bär på när man är på den platsen. Det var som ett hugg i magen och en känsla som jag tror allt för många går igenom. Att vara på en plats som man älskar men ändå mår dåligt av på grund av historiken man har med personer där. Jag vill inte avslöja så mycket av boken då jag tycker att du ska läsa den.

Allt det du måste - Sylvia Lidén Nordlund

Allt det du måste

För det gav verkligen en funderare på vad göra man med sitt liv. Min värsta mardröm är att fastna i mitten av livet och ha passionen för jobbet men en kollega som motarbetar mig. Och även om man har det struligt kan man alltid ta ett aktivt beslut att göra skillnad i sitt liv, som att läsa den där boken eller gå en kurs i något.

Slutligen

En bok för mig om att fastna och komma igen. Att äntligen ta till sig det där modet, OMG. Nu ska jag titta igenom allt det jag måste för att shit vilken stark bok.

3 thoughts on “Att läsa många böcker är det bästa jag gjort2 min läsning

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *