ALLA fotograferings lovers, kameradagen idag
29 juni, 2015
Varför du ska välja vilka sociala medier du ska använda
30 juni, 2015

Att hitta foto inspiration

Lika så som bloggandet kan fotografering tömma dig på all kreativa energi. Att hålla i kameran och bara inte veta vad man ska ta kort på och ändå behöva bilder till sina inlägg eller dylikt är aldrig kul. Dags att hitta foto inspiration, men var kan vi hitta den? Hjälper det att sitta på nätet och titta på bilder?

Foto inspiration

Det som ofta inte hjälper är faktiskt att försöka hitta sin foto inspiration via nätet eftersom de som vi dras till är ofta mycket mer komplexa än vad vi tror. Vid försök att återskapa en egen version av det vi gillade på nätet kan få oss att bli mindre inspirerande till att fotografera. Det vill vi ju inte. Men nätet kan hjälpa oss på ett annat sätt. Att hitta spännande evenemang, loppisar och dylikt som du kan besöka och se om du kan hitta foto inspiration där. Det brukar hjälpa mig att öppna den kreativa källan igen. För mig har jag oftast en kreativ utmattning när livet känns som att det står still.

Att hitta foto inspiration är lättast om du bryter ett mönster som du har just nu. Det kan hjälpa att bara resa dig från datorn och ta en promenad åt ett håll som du inte brukar. Se din omgivning med nya ögon och få tillbaka din kreativa energi.

4 Comments

  1. enya skriver:

    Sv; Åh tack för din fina kommentar 😀

    älskar förövrigt dina inlägg! 🙂

  2. så bra skrivet! Jag ska ut och fota idag tack vare detta inlägget 😀

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *