Att ha rätt människor runt omkring sig.

Många gånger upptäcker man att man blivit bränd av olika personer. För mig vill jag vända på det och istället för att leta efter rövhålen och hålla sig borta så leta grymma personer istället. Jag gjorde en film där jag sackar om mina åsikter på just rätt människor. 

Ensam är aldrig stark tyvärr, men vi kan avgöra hur drivna vi är. Genom att välja att omge oss med människor som pushar oss framåt och inte ner. Hoppas du gillade videon och om du vill ser mer sånt här heller har förslag på vad jag kan gör lämna det i en kommentar!

19 thoughts on “Att ha rätt människor runt omkring sig.

 1. Vilken avkopplande video du gjort, tydlig och avspänd på nåt vis
  Du är så klok och härlig. Att umgås med fina människor runt sig och ger härlig energi, det är fullständigt rätt
  Så bra du gör de och all värme till dig

 2. Det där med att umgås med bloggare och INGEN reagerar när man ska fota eller skriva vid konstiga tillfällen. Såå härligt! 🙂 Hemmavid har det hänt att man bara får ögonrull och suckar, liksom…

  1. haha, eller maten kallnar suckar 🙂 Jo det är rätt skönt att kunna fota hur mycket man vill utan suckar 🙂

 3. Klok som en bok – som vanligt! Och helt rätt inställning, omger man sig med människor som ger och inte tar energi, då har man energi att ge av sig själv till andra! Himla tråkigt att jag missade er första WS i betan, men jag hoppas verkligen att jag har möjlighet att vara med nästa gång 🙂 Finner det så inspirerande att träffas och snacka bloggande, företagande och allt som rör det 🙂

  1. Ja så synd att du missade det. Nästa gång. Vi kommer att ha en beta testning till innan vi går över till den riktiga grejen. Tack för dina super fina ord och kommentar.

 4. Åh, tack för att du lyfte fram mig här ?❤️ Jag tycker att detta är ett FANTASTISKT initiativ av dig och Siranee och kommer nog skapa så mycket glädje för oss alla. Det var riktigt roligt och lärorikt idag! Tack för superbra uppstyrt möte och rolig träff ??✨

  1. Tack själv, för inspirationen. Och ännu mer tack för att du kom, älskar ditt inlägg som kom upp nu om WS:)

 5. Grym du är Johanna! Älskar att lyssna på alla kloka ord från dig! Workshopen idag gav mycket mer än vad jag trodde, inte för att jag trodde att den inte skulle ge något, utan för att jag inte är van att få så mycket tips som gynnar mig direkt. Jag ser redan framemot att sätta igång med allt nytt och även nästa workshop!

  1. Tack själv, för alla tips som du dela med dig av. Jag och Mikaela diskuterade hur grymma och drivande tips du gav! Det verkar som att det verkligen gynnar oss alla att träffas så här 🙂

 6. Stort tack för en oerhört givande eftermiddag! Jag gick därifrån med sååå mycket positiv energi och ni alla som var med bidrog till en så mysig och otvungenhet stämning!
  Johanna- du är alltid så klok och kommer med så himlans bra infallsvinklar, tips och råd! Är så glad över att blivit bekant med dig.
  Kramar❤

  1. Tack Nazima, du spride själv sån himla grym energi runt dig! Fortsätt med det du gör på din blogg den är super grym!

 7. Kanonvideo Johanna!! Imponerad över din förmåga att tala fritt och ändå ha knivskarpt budskap! Också tack för workshoppen igår, hade kunnat hålla på mycket längre 🙂 “Snåla inte med kärleken” det tar jag med mig idag! <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge