tänkt på dina mål
Har du tänkt på dina mål på detta sättet?
29 december, 2015
troll Blogpost
Nätet vimlar av troll, är du ett?
3 januari, 2016

Årets mest spelade låtar 2015

Årets mest spelade låtar

De låtarna som vi bara inte kan få nog av. Vilka låtar blev årets låtar hemma hos mig? Har du tittat på vilka låtar som spelades mest hemma hos dig? Jag tänkte att jag skulle dela med mig av 11 låtar som verkligen har gått varma hemma hos mig. De låtarna som gett mig bäst fokus och fått igång mig dagar som har varit sega.

Här är en av årets mest spelade låtar:

[su_youtube url=”https://youtu.be/UAMyh8DjCrQ?list=PL1OoPcbu4grHG76hAk3WwtLtMV_esrIdW”]

Visst några av dessa låtar har några år på nacken, men inte sämre för det. Första låten i listan är nog den som går mest hemma just nu (den som är inlänkad här). För hela listan klicka på denna länken. Har du någon låt som bara går om och om igen utan att du tröttnar på den?

Gott nytt år och hoppas du har och kommer ha ett fantastisk friande!

årets spelade låtar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *