Är motion nyckeln till att varva ner?1 min läsning

Vi matas hela tiden av om du inte tränar kan du aldrig vara lycklig. Du kan inte vara hälsosam eller må bra om du inte tränar. Men stämmer det verkligen? Både ja och nej, det finns verkligen inget svart eller vitt här, rätt eller fel. 

Varva ner

Att “kötta” på gymmet är inte alltid nödvändigt för att du ska få ut någonting av det. Men min filosofi är inte den att jag måste svettas som en gris eller använda några redskap, en promenad ut i trädgården eller kanske till och med en lite längre promenad räcker gott och väl. För mig handlar det bara att få igång cirkulationen i kroppen och byta miljö en liten stund. Att sitta still för mycket är ju inte jätte bra, men det behöver inte betyda att du måste “kötta” på gymmet för att din kropp ska må bra.

Ta en paus

Det jag vill säga med detta inlägget, att vi alla passar inte i samma form. En paus är ju att det inte ska krävas någonting speciellt med dig. Du ska få tid att tänka och bara vara. Har du ett tips som du vill dela med dig av? Berätta det gärna i en kommentar. Om du inte behöver en paus glöm inte att gilla enklaneps Facebooksida, exklusiva uppdateringar och tips om bloggande.

4 thoughts on “Är motion nyckeln till att varva ner?1 min läsning

  1. Är så glad att ha hittat “min” grej för avkoppling, olika utomhusaktiviteter… Att röra på sig OCH uppleva naturen är den perfekta kombon… Vilket jag inte trodde för bara några år sedan.

  2. Tack för din fina kommentar om mitt inlägg! Att varva ner och återta en stressfriare tillvaro är det många som kämpar med. Det känns viktigt att tipsa om knep för det, precis som både du och jag har gjort i våra inlägg. Önskar dig en riktigt fin dag! /Helena

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *