För alla som hatar Instagrams ordning på bilderna2 min läsning

Det var längesedan de ändrade ordningen nu på vilka bilder som kommer överst. Men ack så irriterande det kan vara. I somras gick till och med Instagram ut med att vi användare missa 70% av flödet varje dag.  Det är därför vi har den ordningen av bilderna som vi har idag. Det känns lite, ja men nu missar vi mer och känner sig pressad att kommentera och gilla bilder för annars kommer de inte upp.

instagram

Instagram är verkligen det roligast sociala mediet som finns på marknaden idag (min åsikt). Det är verkligen ett positivt media som jag älskar att hänga på. Man vill ju “sprinkla” hjärtan till alla för att visa att man uppskattar att de delar med sig. Men nu har jag själv sett att vissa personer kommer inte ens upp i mitt flöde. Så himla tråkigt.

Överlag har konton med över 1000 följare 1,1% interaktioner

Att det är så lite människor som interagerar med ditt innehåll är lite deprimerade och kan punktera all energi. Något som jag har funderat på och läst mycket om att de ger mycket är att vara med i #WHPbettertogether. Varje vecka kommer det nya uppdrag på instagrambloggen som du kan deltag i om du vill. De byter hashtag ibland så det bästa om du vill vara med är att kolla in bloggen. Det är många som har ökar interaktionerna och följarantalet tack vara att vara med. Men som sagt jag har inte personligt testat det än, om du har det lämna din åsikt i en kommentar. Jag kommer att testa så fort jag är klar med det Instagram-projektet jag håller på med just nu.

Vad tycker du är det sämsta med Instagram eller kanske det bästa?

9 thoughts on “För alla som hatar Instagrams ordning på bilderna2 min läsning

  1. Tycker det är så dåligt med algoritm grejen. Missar många bilder från familj/mindre konton. Värdelös grej. Annars älskar jag IG.

  2. Finns det NÅGON som gillar nya algoritmen ens. Knappast. Förmodligen ett steg i att man ska behöva börja betala för synlighet som på facebook. Betaala så når du fler av de som följer din sida. Tråkigt.

    1. Håller med dig helt, det har nog med att vi ska betala mer för att använda appen! 🙁 usch håller med dig, tråkigt.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *