inlägg med mycket vikt i
Bygger du dina inlägg med mycket vikt i?
30 november, 2015
Din plats i bloggvärlden och hur du skapar den
Din plats i bloggvärlden och hur du skapar den
2 december, 2015

5 verktyg till den briljanta bloggaren

5 verktyg till den briljanta bloggaren

Med tanke på att det är “Giving  Tuesday” idag tänkte jag att vi kunde titta vad vi kan ge våra läsare.  Tänkte jag att världen blir lite ljusare när man delar med sig av något, eller ger något lite extra till läsarna.

5 verktyg till den briljanta bloggaren

Jag tänkte utmana dig att lägga upp ett tips på saker som dina läsare kan använda sig av, något som passar din nisch. Vad ska du ge dina läsare idag?

5 verktyg till den briljanta bloggaren

Google calendar
Varje bra blogg börjar med en grym planering. Att använda sig av google calendar hjälper dig inte bara att skriva inläggen i förväg utan även påminnelser när du ska skriva dom.

Google docs
Ett fantastiskt verktyg som du kan bära med dig vart som helst, bara du har en enhet så kan du komma åt dina tankar, delar av ett inlägg eller research som du har gjort.

Google Analytics 
För att bygga på det som fungerar måste vi ju veta vad som fungerar. Det kan Google analytics hjälpa oss med. Vilka inlägg har mest besökare.

Pocket
Den perfekta appen och tillägget på datorn. Spara din länkar och bokmärken på nätet. Du kommer åt dom på alla enheter. När du inte har tid att läsa något kan du spara det och ta upp det på en annan enhet vid ett senare tillfälle.

Picmonkey
Redigera dina bilder så att de passar ditt inlägg, eller varför inte skapa någon kul annan grafik. Allt på nätet och du behöver inte installera något.

Jag använder mig av alla dessa verktyg, vissa flera gånger per dag. Vad hade du tänkt att tipsa dina läsare om idag? Länka gärna in ditt tips i en kommentar här nedanför.

 

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *