2 januari, 2015

5 skäl till varför du ska forsätta blogg 2015

Har du tänkt på varför du vill fortsätta att blogga 2015? Jag började tänka på varför jag vill fortsätta att blogg 2015. Det fanns mängder av olika saker som dök upp, men några som ständigt återkom var dessa fem.

Kommentarer1. Utvecklar dina kunskaper i kommunikation

Du kommunicera varje gång du trycker på knappen publicerar, vässar hela tiden på det du vill framföra.

2. Skapar möjligheter att lära ut

Du delar med dig av dina erfarenheter och lära andra utifrån det.

3. Tvingar dig att lära dig nya saker (utvecklas)

Det kan vara att du vill byta något i din design eller skriva på ett nytt sätt, kanske ta bättre bilder. Att blogga tvingar dig att utvecklas.

4. Det är ett ständigt uppdaterat resumé

Du kan visa upp dina erfarenheter och vem du är. Utan att behöva göra mer än dina rutiner att blogga, har du alltid ett kvitto på vad du kan och vad du gör.

5. Det är lätt

Det krävs inte så mycket av dig för att du ska få en egen blogg som fungerar. Allt efter som tiden går kommer du att lära dig mer.

Bonus

6. Stärker dina uppfattning om dig själv

Att blogga är resa till att lära känna sig själv mer. Hur du formulerar dig, vad du har varit med om och mängder av annat.

Kommer du att blogga vidare i år? Eller kanske starta upp en ny? Berätta dina tankar om bloggandet och om det har lärt dig något.

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

4 Kommentarer

 1. Miimz

  Jag kommer absolut fortsätta blogga i år! Det är så roligt och det har fått mig att utvecklas enormt. Att få feedback på något man skrivit är bland det bästa jag vet 🙂

  Svara
  • Johanna

   Feedback är jätte är kul. Tack för kommentaren 🙂

   Svara
 2. AktivaDagar

  Bra anledningar! Förutom att det ”helt enkelt är så roligt”… Jag kommer helt klart att fortsätta mitt bloggande, är så glad att jag började… Det finns så många goda skäl till att fortsätta, både ”på ytan och djupet”.

  Svara
  • Johanna

   Vad kul att du fortsätter blogga. Tack för din kommentar

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *