Trendigt att vara kränkt?
19 december, 2014
Finns det andra som bloggar som du?
5 januari, 2015

5 skäl till varför du ska forsätta blogg 2015

Har du tänkt på varför du vill fortsätta att blogga 2015? Jag började tänka på varför jag vill fortsätta att blogg 2015. Det fanns mängder av olika saker som dök upp, men några som ständigt återkom var dessa fem.

Kommentarer1. Utvecklar dina kunskaper i kommunikation

Du kommunicera varje gång du trycker på knappen publicerar, vässar hela tiden på det du vill framföra.

2. Skapar möjligheter att lära ut

Du delar med dig av dina erfarenheter och lära andra utifrån det.

3. Tvingar dig att lära dig nya saker (utvecklas)

Det kan vara att du vill byta något i din design eller skriva på ett nytt sätt, kanske ta bättre bilder. Att blogga tvingar dig att utvecklas.

4. Det är ett ständigt uppdaterat resumé

Du kan visa upp dina erfarenheter och vem du är. Utan att behöva göra mer än dina rutiner att blogga, har du alltid ett kvitto på vad du kan och vad du gör.

5. Det är lätt

Det krävs inte så mycket av dig för att du ska få en egen blogg som fungerar. Allt efter som tiden går kommer du att lära dig mer.

Bonus

6. Stärker dina uppfattning om dig själv

Att blogga är resa till att lära känna sig själv mer. Hur du formulerar dig, vad du har varit med om och mängder av annat.

Kommer du att blogga vidare i år? Eller kanske starta upp en ny? Berätta dina tankar om bloggandet och om det har lärt dig något.

4 Comments

  1. Miimz skriver:

    Jag kommer absolut fortsätta blogga i år! Det är så roligt och det har fått mig att utvecklas enormt. Att få feedback på något man skrivit är bland det bästa jag vet 🙂

  2. AktivaDagar skriver:

    Bra anledningar! Förutom att det “helt enkelt är så roligt”… Jag kommer helt klart att fortsätta mitt bloggande, är så glad att jag började… Det finns så många goda skäl till att fortsätta, både “på ytan och djupet”.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *