2019 vad fan gjorde vi egentligen?!

2019 det skakiga året. Där topparna har varit höga och dalarna låga. Ojoj oj tänker nog du, nu kommer en sån där lång urvattnad klyschig års sammanfattning. Och jag vet inte om du kommer få rätt än! Lämna en kommentar om du hade rätt!

Året började med en sån där tråkig baksmälla som man kan han när man håller på att jobba bort ett dåligt beslut. För mig var det att ta en tjänst som inte passade mig alls. Men så var det ju massa resor som jag såg fram emot som höjde stämningen liksom.

Vart låg fokusen

Asså kommer du ihåg hur långt ett år va när man va liten? Typ en hel och halv evighet. Det kunde ju aldrig ta slut så att man kunde få fylla år igen, liksom. Och sen händer nått som man aldrig trodde skulle hända. Åren flyter ihop och bara flyger förbi som en vindpust. Då känner jag att det blir bara viktigare att sätta syfte och avsikter med vad man ska göra med åren.för mig var det att hitta tillbaka till min energi och öppna upp sinnet för att uppleva saker. Jag vet inte om du har tänkt på det men så länge man hanterar ett pissigt beslut så är det svårt att vara där när saker händer. Och det är inte så farligt med ett kasst beslut man kan ju bara ta ett nytt. Det behöver inte vara ett knäpp med fingrarna och så är man klar. Vissa är lite jobbigare att jobba bort från. Och det måste få vara okej.

 

Bryta mönster och ha avsikter med det man skapar

Jag tror på att vi minns saker när vi bryter våra mönster. Inte bara när vi går utanför vår komfort zon, utan även när vi bara går en vanlig sliten torsdag och äter roligare mat på restaurang eller lagar den själv. Sånt är det jag kommer ihåg, när man inte följer sitt mönster. Och för mig är inte mönster och rutiner inte helt samma sak. För en rutin för mig är något man valt att följa och ett mönster blir mer något som blir för att det är typ så. Något som formas utan avsikt. För mig präglades det av att öva på att vara mer spontan, korta ner sträckan från tanke till utförande och inte alltid behöva bygga en hel plan.

Sammanfattning

Det började i kaos och slut på energi. I september hade jag jobbat tillbaka energin och hade gjort upp nya mål. Jag startade mitt 2 bolag, det var stort, läste 140 böcker och lyssnade på några till. Hittade nya intressen som att elda i skogen. Nej inte pyroman-grejen om du tänkte det, grilla. Laga mat på öppen eld. Wow det kom ut lite lustigt men du fattar. Och pyssla det är min grej, måla fåglar i vattenfärg för att vara mer specifik. Och ja just det en av dom största förändringarna här hemma. En liten söt fågel hittade hit, som just nu när jag skriver detta sitter och sover bredvid mig. Jag sa lära honom allt jag kan.

Vad säger du nu startar vi 2020 med ett fucking brak eller vad man säger. Jag vet att 2020 kommer bjuda oss båda på massa nytt, kul, kasst men det viktigaste. Vi kommer att klara allt vi bestämmer oss för att göra! Allt är lösbart!

Vill du läsa mer?!

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Hur jag lyckades läsa 140 böcker på 1 år och över 50,000 sidor

Kom och tänka på det där som vuxna ibland sa. Den och den är tjej/pojk-tokig. Inte visste jag att jag skulle växa upp och bli bok-tokig. Speciellt inte när Johanna 12 år gammal inte kunde läsa nästan alls. Något som min dåvarande lärare Ann-Sofie fångade upp och hjälpte mig att komma på fötter lite. Kommer du ihåg hur läsläxan alltid först lästes...

läs mer
Ett favoritprojekt hemsidan för Body Therapy

Ett favoritprojekt hemsidan för Body Therapy

Det här är ett av mina projekt roligaste projekt. Där jag fick vara med på allt från grafisk profil, logga och hemsida. En medicinsk massage för dig som bor i Göteborg. Jag tänkte ta dig bakom kulisserna på hur jag jobbar och visa vad jag har gjort. (Länk hittar du om du klickar i bilden) När jag och Annika ägaren pratade om hemsidan och hennes...

läs mer

2 Kommentarer

 1. Mikaela

  Wow Johanna!! Vilket år!!! Känner igen mig i din resa och till stora delar har vi ju tagit oss igenom året tillsammans. Supertack för energin jag fått från dig och alla trevliga pysselstunder 🙂 snart tar vi en 2020-frukost och bestämmer vart farkosten skall åka detta året! 😉

  Svara
  • Johanna

   Ja verkligen vilket år vi har haft! Det är ju helt galet och pysselstunderna dom är så himla mysiga. Ja frukost tycker jag låter som helt rätt plan att ta. Jag skickar ett sms till dig så bokar vi!

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

0
  0
  Varukorg
  Din varukorg är tomTillbaka till butiken