Det sjukaste som hänt
Det sjukaste som hänt sen jag färgade håret annorlunda!
26 oktober, 2017
Nätverka på event
Sofias bloggevent var precis vad jag behövde
3 november, 2017

2 nya sidor på enklaknep

nytt på enklaknep

Denna veckan har det jobbats på som bara den för att lägga till 2 nya sidor på enklaknep.se. Som du kanske kan se på framsidan eller i menyn. Workshop, en sida för dig som vill kolla lite mer vad vi gör på våra workshops i Göteborg. Sist men inte minst en sida om vad jag gör när jag arbetar. Några utvalda projekt som jag har jobbat med helt enkelt. 

nytt på enklaknep

Allt detta är med i planeringen av uppdaterandet av enklaknep. Och snart kommer jag har alla min lediga tid åt att bara skriva om det jag tycker är super kul. Hur vi kan bygga på vår närvaro på webben.

Vad jobbar jag på just nu?

Just nu jobbar jag på att lägga till en footer och sedan ska jag ändra om i min sidebar, för att optimera den. Sedan till det som inte syns. Just nu håller jag på att optimera sida och göra den snabbare för att se hur bra jag kan göra den för mobilanvändaren. För jag måste erkänna att jag är en av få människor som inte sitter och läser så mycket bloggar på mobilen och även om jag vet mobil först. Så har jag lite gjort det på min egna sida. Det är inte lätt att leva som man lär när det kommer till sitt egna. Det är som att eftersom jag jobbar med att bygga upp andras sidor så kommer min i skym undan.

Med snart 8 års erfarenhet av wordpress och över 100 flyttningar av bloggar

Kan jag nog säga att jag är inte längre nybörjare. Min första design som jag gjorde för ett företag var 2011 och sedan 2014 startade jag eget under tiden jag utbildade mig till webbutvecklare. Vill du se min första design? Man kan verkligen se att jag har utvecklats en del sedan 2011.

fo fisk

Från detta till det du kan se under sidan projekt är en stadig utvecklingskurva. Och den har inte stannat av alls. Utan varje vecka ägnar jag mig åt vidare utbildning. För det här är verkligen något som jag brinner för!

Nu är det din tur! Vad brinner du för?

Har du hittat det där som du oftast inte kan få nog av? Berätta gärna det i en kommentar, för passioner smittar och jag hoppas att kunna smitta dig med lite härliga gnistor till din passion!

4 Comments

  1. Martina skriver:

    Älskar de nya kategorierna! 😀 Asfint!

    Vad jag inte kan få nog av är nog att skriva, det är jag helt besatt av. Sen verkar det inte vara sååå noga vad jag skriver bara jag får hamra loss på tangentbordet ❤

  2. Thaimorsan skriver:

    Du inspirerar mig, och alla behöver en push-buddy som kickar (ens) ass 😂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *