Ny bok om bloggande
8 april, 2015
Saker jag tror på
10 april, 2015

15 låtar som inspirerar och kan boosta din kreativitet

Vi alla har olika processer och många av oss vänder oss till musiken för att skapa fokus och kreativitet. Det finns mängder av studier som visa att vi kan få bättre resultat igenom att lyssna på musik medens vi utför olika uppgifter. Olika typer av musik påverkar oss hur bra vi utför uppgiften. För mig är det ett jätte spännande ämne som jag håller på fördjupa mig i. Detta för att se om det finns saker som kan hjälpa dig och mig att prestera bättre.

Jag har gjort en lista på de låtarna som jag finner väldigt inspirerande när jag sitter vid skissbordet och vräker ur mig olika idéer. Om du har ett tips länka gärna det i kommentarerna eller på enklakneps Facebook sida.

 

Det här inlägget är inspirerat av en lista som jag skrev för ett tag sedan. Om du behöver inspiration klicka här för att komma till listan.

7 Comments

 1. Viktoria - Gravidblogg skriver:

  Ja jag älskar verkligen ugglor, så himla fina! 🙂

 2. NICOLE skriver:

  Härligt inlägg! =)

 3. cecilia skriver:

  Jag har en likadan kopp 😀

 4. Cornelia skriver:

  Härligt med låttips! Jag älskar att lyssna på instrumental musik när jag ska göra något kreativt/plygga/skriva osv…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *