12 januari, 2015

10 saker jag har lärt mig med bloggen

Det finns mängder av saker jag har lärt mig när jag har bloggat. Kod, språket och hur blogg världen är uppbyggd.
Jag har samlat de nyttigaste lärdomarna jag har haft under de åren jag har bloggat.

Johanna Plato Topp 10:

 • Schemalagda inlägg är guld värt torra dagar
 • Regelbundna uppdateringar är kung
 • Att det är okej att ta en ledig dag ifrån bloggen för att få ny energi
 • Rätt rubrik sätter stämningen för hela inlägget
 • Kategorier är viktiga för läsaren och för bloggens struktur
 • Taggar eller keywords är A och O för att fler ska hitta bloggen
 • Man förlorar inget på att testa olika saker på bloggen
 • Man blir mer motiverad att göra saker
 • Fotograferandet utvecklas
 • Det är en resa på att lära känna sig bättre

Hur hade du skrivit din lista på 10 saker som du har lärt dig med att blogga?

Vill du läsa mer?!

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer
Webbhotell kraften bakom en hemsida

Webbhotell kraften bakom en hemsida

Typ alla vet att man måste ha ett webbhotell och domän när man ska ha en hemsida. Men vad betyder det egentligen på riktigt? Det är helt galet vad vi it branschen gillar att slänga med ord hit och dit. Det vet ju alla typ, men om man inte vet då? Ingen fara jag tänkte att vi kunde kolla lite på det. Så att du kan få ut mer av din hemsida....

läs mer

4 Kommentarer

 1. enya

  Sv; kör bara heathstone 🙂

  Såna himla santa grejer du fick med! 🙂

  Svara
 2. Martina

  Det är skoj att testa och experimentera för då lär man känna sina läsare mer än va dom känner sig själva 😀

  Svara
 3. Rebecka Eriksson

  Det att schemalagda inlägg är guld värda så testade jag idag för första gången, och oj vad skönt! Måste faktiskt sätta mig ner och planera färdiga inlägg så att man kan dra fram dem på de ”torra dagarna” som du sa.

  Svara
  • Johanna

   Grymt. Tack för kommentaren.

   Svara
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • 10 saker jag har lärt mig med bloggen
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Webbhotell kraften bakom en hemsida