10 saker du kan blogga om, bloggtorka

30 mars, 2015

Ibland kan det vara väldigt krävande att blogga och att hitta på saker att skriva om. När känslan att du vill skriva eller uppdatera bloggen men vet inte vart du ska börja. Därför tänkte jag att vi kunde hjälpa varandra när det är lite tomt i huvudet. Om du har en lista själv eller har något du vill dela med dig, kommentera inlägget och jag kollar in din fantastisk blogg.

10 saker att blogga om, bloggtorka

Till min lista på 10 saker du kan skriva om du har en bloggtorka.

 • Den värsta filmen du har sett
 • 9 saker du inte kan hantera (för mig är en fötter)
 • Musik som inspirera
 • Lista 5 saker du tror på
 • Blogga om något du tycker är fint (klädesplagg, smycke, inredning)
 • 5 skäl till att du älskar något (glass, te, fika, träna)
 • Berätta om någon som inspirera dig
 • Vilket är det 5 fulaste orden du vet? (slang kan räknas med)
 • Dina kläder hur beskriver de dig? (trendig, flickig, motionär)
 • Berätta om ett föremål du äger som är helt värdelöst, hur du fick/köpte det och varför du har kvar den.

Denna bloggen kommer att svara på varenda en av dessa frågor 🙂 Det hade varit as nice om du ville vara med och länka in dina svar på denna listan. Här eller på Facebook 🙂

Vill du läsa mer?!

Bloggplanering 2.0 med en gåva

Bloggplanering 2.0 med en gåva

För att inte låta bloggen ta över hela livet så har jag märkt att planera sina inlägg hjälper super mycket. Speciellt...

4 Kommentarer

 1. Christer Dyrwoold

  Ja jag bloggar varje dag om min nykterhet på fredlig.com och ska även försöka att svara på vad Aftonbladet frågar varje dag på vi 5 frågan. Men jag kar slarvat med det. Försöker nu att komma i fatt. https://vi5blogg.wordpress.com/

  Svara
  • Johanna

   Nice. Jag visste inte att aftonbladet var så frågvisa

   Svara
   • Christer Dyrwoold

    På baksidan ut av pappers tidningen ställer de varje dag en fråga om ett ämne till fem personer och jag brukar svara på de frågorna. Fast det har vart dåligt med det, så jag försöker att komma i fatt
    .

    Svara
    • Johanna

     Oh då vet jag, inte konstigt att jag missat det. Jag kollar aldrig i en papperstidning 🙂 Tack för ditt svar 🙂

     Svara

Trackbacks/Pingbacks

 1. Inte helt hanterbart - enklaknep - […] inte vill ge med sig passar det utmärkt att följa en lista på idéer. Jag skrev en lista i…
 2. Saker jag tror på - enklaknep - […] Detta inlägget är inspirerat av ett tidigare inlägg som  jag skrev om saker att skriva om när blogg torkan…

Skicka en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

0