30 mars, 2015

10 saker du kan blogga om, bloggtorka

Ibland kan det vara väldigt krävande att blogga och att hitta på saker att skriva om. När känslan att du vill skriva eller uppdatera bloggen men vet inte vart du ska börja. Därför tänkte jag att vi kunde hjälpa varandra när det är lite tomt i huvudet. Om du har en lista själv eller har något du vill dela med dig, kommentera inlägget och jag kollar in din fantastisk blogg.

10 saker att blogga om, bloggtorka

Till min lista på 10 saker du kan skriva om du har en bloggtorka.

 • Den värsta filmen du har sett
 • 9 saker du inte kan hantera (för mig är en fötter)
 • Musik som inspirera
 • Lista 5 saker du tror på
 • Blogga om något du tycker är fint (klädesplagg, smycke, inredning)
 • 5 skäl till att du älskar något (glass, te, fika, träna)
 • Berätta om någon som inspirera dig
 • Vilket är det 5 fulaste orden du vet? (slang kan räknas med)
 • Dina kläder hur beskriver de dig? (trendig, flickig, motionär)
 • Berätta om ett föremål du äger som är helt värdelöst, hur du fick/köpte det och varför du har kvar den.

Denna bloggen kommer att svara på varenda en av dessa frågor 🙂 Det hade varit as nice om du ville vara med och länka in dina svar på denna listan. Här eller på Facebook 🙂

Vill du läsa mer?!

9 idéer som förändrar din blogg

9 idéer som förändrar din blogg

Älskar inte du listor? Jag älskar verkligen listor. Så jag tänkte varför inte en lista?! 9 idéer som förändrar din blogg eller hur du kanske ser på den. Vi blir allt fler och fler bloggar, det är verkligen ett fantastiskt sätt att dela sina erfarenheter med hela världen. Eller i alla fall dom som tala det språket som du skriver i.  Det är ingen...

läs mer
Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben

Hur stort känns inte en lansering av en hemsida eller blogg!? Allt måste ju vara perfekt från början. Eller? Min hemlighet för att inte gå under är att dela upp allt jag ska lansera i faser. Som den 27 september 2019 lanserar jag min fas 2 på Instagram. Och så här gjorde jag för att lätta på stressen och dela in mina saker i faser.  Allt börjar...

läs mer

0 kommentarer

Trackbacks/Pingbacks

 1. Saker jag tror på - enklaknep - […] Detta inlägget är inspirerat av ett tidigare inlägg som  jag skrev om saker att skriva om när blogg torkan…
Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

 • 10 saker du kan blogga om, bloggtorka
 • 9 idéer som förändrar din blogg
 • Hur du gör en smart lansering av dina saker på webben
 • Trackbacks/Pingbacks
 • Sidor
 • Bransch hemligheter direkt i din inkorg